Beatrice Carta s’incorpora al Barça CBS

Beatrice Carta s’incorpora al Barça CBS

La jugadora procedent del Dike Basket Napoli arriba a Barcelona com una de les cares noves del conjunt d’Isaac Fernández

El Barça CBS incorpora una nova jugadora. Es tracta de Beatrice Carta, nascuda el 1992, i que arriba de la primera divisió italiana de bàsquet femení. Carta, és un altre dels talents de què Isaac Fernández podrà disposar per a la propera temporada 2018/2019.

Talent per al Barça CBS

En la temporada passada Carta va disputar un total de 27 partits, jugant més de 500 minuts al llarg de l’any. En aquest temps va anotar 135 punts, amb una mitjana de 18,7 punts per enfrontament i un 39% d’efectivitat des de la línia de 3. Cal destacar que la passada campanya, Carta va arribar a la semifinal del play off de la LBF on el Dike Basket Napoli va acabar quedant eliminat. A més, Carta també va disputar l’any 2015 un partit d’Eurocup aportant 3 punts en 20 minuts de joc.

També cal destacar que, amb 19 anys, Beatrice Carta va marxar a la Universitat de Washington a Seattle on, a més d’estudiar, també va formar part de l’equip universitari nord-americà.

Beatrice Carta serà presentada un cop s’incorpori a la dinàmica d’equip.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut