La II Trobada Panamericana de Penyes reuneix a més de 400 seguidors culers a Dallas

La II Trobada Panamericana de Penyes reuneix a més de 400 seguidors culers a Dallas

La ciutat texana ha acollit la segona edició de la trobada de penyes que s’ha saldat amb una xifra rècord

La ciutat texana de Dallas ha estat la primera amfitriona de la II Trobada Panamericana de Penyes, activitat organitzada per la Confederació Mundial de Penyes, entitat que engloba el moviment penyístic del FC Barcelona, per posar en comú les oportunitats i reptes de l’univers de penyes al continent americà.

La trobada va donar el seu tret de sortida aquest dilluns a Dallas, amb una jornada de treball en la què van assistir personalitats relacionades amb el club i el moviment penyístic, com Josep Maria Barnils; director responsable de la Comissió Social; Antoni Guil, president de la Confederació Mundial i Antonio Freire, president de la Federació de Penyes Món.

Una jornada de germanor

La jornada va donar pas a un multitudinari acte de recepció al Rugby House de Dallas, la seu de la Penya de Dallas. A l’esdeveniment, més de 400 penyistes provinents de Canadà, República Dominicana i els Estats Units van compartir l’esperit blaugrana amb Jordi Moix, Emili Rousaud i Josep Ramon Vidal-Abarca; membres de la junta directiva del Club. També hi van assistir el Legend Luis García i el nou Managing Director de l’Oficina de Nova York; Xavier O’Callaghan. Durant la jornada de germanor els penyistes van poder fotografiar-se i rebre autògrafs de l’exjugador, i es va produir també un intercanvi d’obsequis entre el FC Barcelona i la Penya de Dallas.

Un tailgate party rècord

El dia següent els penyistes van demostrar la seva fidelitat i recolzament al primer equip, que s’enfrontava a la Roma al AT&T Stadium de Dallas, amb un tailgate party que va batre rècords, congregant a més de mil barcelonistes. A més a més, el torneig d’eSports va permetre als culers americans participants demostrar les seves habilitats als comandaments del Pro Evolution Soccer 2018 (PES 2018), videojoc de la companyia japonesa Konami, patrocinadora de la Confederació i del FC Barcelona.

Els actes d’aquesta II Trobada Panamericana de Penyes, que coincideix amb la Gira d’estiu del primer equip als Estats Units, continuaran a San Francisco, que és l’encarregada de rebre l’afició blaugrana a partir del dia 3 d’agost.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut