El Barça Lassa es posa en marxa amb 4 cares noves

El Barça Lassa es posa en marxa amb 4 cares noves

Primer dia intens amb proves mèdiques i pujada a Andorra per arrencar amb un stage de 5 dies a Encamp. La plantilla ja coneix els nous: Dídac, Boyis, Arthur i Adri Ortego

S’han acabat les vacances per al Barça Lassa de futbol sala. Comença l’agost i l’equip torna a l’activitat pensant ja en el primer gran repte de la temporada: la Intercontinental que es disputarà entre el 27 d’agost i el 2 de setembre a Tailandia. La plantilla s’ha retrobat a la Ciutat Esportiva amb la novetat dels 4 nous fitxatges: Dídac, Boyis Arthur i Adri Ortego.

Primer dia intens

L’activitat ha començat a les 8 del matí amb les proves mèdiques. Després, dinar de grup i pujada a Andorra per començar l’stage de pretemporada que es durà a terme a Encamp fins el diumenge dia 5 d’agost. Els entrenaments començaran demà dijous dia 2 d’agost amb una triple sessió: cursa per l’alta muntanya de bon matí; gimnàs al migdia i primer entrenament de pista a la tarda.

Satisfacció amb la plantilla

El tècnic Andreu Plaza i el manager esportiu Txus Lahoz han donat la benvinguda a la plantilla i han rebut els 4 nous fitxatges. Andreu Plaza està molt satisfet amb la feina feta als despatxos i les arribades de Dídac, Boyis, Arthur i Adri Ortego. “La il·lusió és màxima perquè crec que tenim una plantilla molt compensada”, diu Plaza. “El grup va crèixer al final de la temporada passada i amb les incorporacions crec que podem fer grans coses”, explica el tècnic blaugrana. També s’ha mostrat satisfet el manager Txus Lahoz, que posa en valor que tornen dos jugadors de la casa com són Adri Ortego i Dídac. “Mantenim gran part de la plantilla que ens va fer somiar i amb les incorporacions esperem que aquest any sigui realitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut