Local

Valverde: “Arturo Vidal ens aportarà energia i presència”

El tècnic blaugrana assegura que el quart fitxatge de l’estiu “té una experiència dilatada” i està acostumat a jugar “partits grans”

Quan l’equip s’ha llevat aquest divendres a San José, Arturo Vidal encara no era oficialment jugador del FC Barcelona. Quan poques hores més tard Ernesto Valverde s’ha assegut a la roda de premsa del Levi’s Stadium, en la prèvia del Milan-Barça d’aquest dissabte, el quart fitxatge de l’estiu era ja una realitat. “És un jugador que esperem que ens aporti energia al mig camp. Té una experiència dilatada i ha jugat molts partits en tots els equips que ha jugat. Està acostumat a jugar partits grans”.

Ha seguit així: “Té molta presència, no passa desapercebut i crec que ens pot anar molt bé”. L’ha volgut comparar amb Paulinho: “Com Paulinho, és un jugador una mica diferent del que ja tenim i pensem que es pot adaptar bé”.

El tècnic ha reconegut que Arturo Vidal té l’aspecte d’un “guerrer” i creu que al Barça “hi ha espai per a molts tipus de jugadors”. En aquest sentit, preguntat per l’ADN Barça, afirma: “L’any passat va haver-hi molta polèmica quan va arribar Paulinho abans de veure’l jugar un sol minut i després es va veure que ens va anar molt bé”. Per a Valverde, un futbolista de les característiques de Vidal “enriqueix” la plantilla actual.

Preguntat per si l’equip té la intenció d’incorporar més jugadors, ha declarat: “Som el Barça i estem oberts a millorar el nostre equip en el temini que estimem oportú perquè no sabem què pot passar d’aquí fins al final del període de fitxatges”.

Més notícies aquí