Tret de sortida a l’europeu de Berlín

Tret de sortida a l’europeu de Berlín

Un total de 22 blaugranes participen en l’europeu d’atletisme que comença aquesta tarda amb la primera jornada classificatòria.

L’europeu de Berlín d’atletisme arrancarà aquesta tarda amb la primera jornada classificatòria. Un total de 7 proves es disputaran avui a l’Estadi Olímpic de Berlín, i en totes elles hi haurà un atleta del Barça representant la selecció espanyola. De fet, el Barça és el club amb més atletes dins la selecció, amb 22, una xifra que va pujar un graó més per la classificació de Jean Marie Okutu en última instància.

El “Pájaro” obrirà la tarda

Ángel David Rodríguez serà el primer blaugrana a representar la selecció espanyola d’atletisme . Ho farà a partir de dos quarts de cinc de la tarda amb la primera eliminatòria classificatòria dels 100 metres llisos. Cinc minuts més tard també saltarà a l’estadi olímpic de Berlín, Jean Marie Okutu en la primera ronda del salt de llargada.

A partir d’un quart de sis, el jove Aleix Porras buscarà classificar-se per les semifinals dels 400m tanques, mentre que, a dos quarts de sis, Pedro José Martín ho intentarà en el llançament de martell. A la mateixa hora, un dels aspirants a medalla també haurà de passar per la ronda classificatòria. Es tracta de Carlos Tobalina, el llançador olímpic que buscarà classificar-se per a la final de llançament de pes.

Per últim, la primera jornada es tancarà amb Cristina Lara en  la primera ronda dels 100 metres, a partir de tres quarts de sis de la tarda.

Demà, primeres finals

En la jornada de demà ja es disputaran les primeres finals. Tot i que serà complicat penjar-se un metall, a primera hora del matí (8.35h) José Ignacio Díaz participarà en els 50 quilòmetres marxa.  A la tarda, es disputarà la final de llançament de martell masculí, i ja al vespre la de llançament de pes. A partir de dos quarts de 10 de la nit, es disputaran la final masculina i femenina dels 100 metres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut