Michael Hogg i Francisco Molinari renoven una temporada

Michael Hogg i Francisco Molinari renoven una temporada

Dues peces fonamentals del Barça seguiran una temporada més al Club i asseguren que res no canvia amb el relleu a la banqueta

El Barça de Rugbi s’assegura dues peces fonamentals per a la propera temporada. Es tracta de Francisco Molinari i Michael Hogg que han renovat aquest matí el seu compromís amb el rugbi blaugrana una temporada més.

Seguir sumant a un projecte que continua

En la temporada passada Hogg va arribar a disputar un total de 22 partits amb la samarreta blaugrana (21 a la Lliga i la semifinal de la Copa del Rei). Tots els va disputar des d’un inici, arribant a jugar quasi el 90% de minuts de la Lliga. Per la seva banda, Molinari, que va arribar al Barça amb la Lliga ja iniciada, va disputar un total de 10 partits, dels quals 7 com a titular i 3 com a suplent.

Unes xifres que demostren la importància d’aquests dos jugadors dins del projecte blaugrana i que seguiran una temporada més, a les ordres de Sergi Guerrero. 

Res no canvia amb Guerrero

En el seu acte de renovació els dos jugadors han coincidit a assegurar que “res no canvia amb el canvi a la banqueta; de fet, en el meu cas [assegura Molinari], sempre he estat més en contacte amb ell”. També ha parlat del canvi a la banqueta blaugrana Hogg, que ha dipositat tota la confiança no només en Sergi Guerrero sinó que també en tot l’staff.

Pel que fa als objectius, tots dos jugadors s’han mostrat ambiciosos i han assegurat que “l’equip té bona pinta i que els play off són l’objectiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut