Nil Roca i João Rodrigues, a punt per a l’estada de pretemporada a El Montanyà

Nil Roca i João Rodrigues, a punt per a l’estada de pretemporada a El Montanyà

El mànager esportiu Toni Miró ha rebut les dues incorporacions del Barça Lassa 2018/19 al Palau, abans que aquests iniciïn els entrenaments en un stage a El Montanyà

Nil Roca i João Rodrigues ja estan a punt per començar la pretemporada. Les dues cares noves del Barça Lassa 2018/19 han estat rebuts aquest divendres al Palau pel mànager esportiu Toni Miró, abans de posar-se dilluns els patins en l’inici de l’estada de pretemporada a El Montanyà.

Rodrigues, que ja porta uns dies instal·lant-se a Barcelona, i Nil Roca han tingut una setmana més de descans –igual que Sergi Fernández, Bargalló i Alabart- per haver disputat l’Europeu. Les dues incorporacions, però, s’han acostat al Palau Blaugrana per poder saludar els seus nous companys en l’últim entrenament de la primera setmana de pretemporada.

“Vull gaudir cada segon d’aquesta oportunitat perquè pot ser la millor experiència de la meva vida”, ha pronunciat el Rodrigues, mentre que Nil Roca ha destacat que “estic molt content d’estar aquí. Els objectius a Can Barça són molt grans i tinc moltes ganes d’afrontar-los”.

El mànager Toni Miró ha explicat les característiques de les dues noves incorporacions. Sobre el davanter portuguès, ha comentat que “és un dels millors del món en la seva posició”. “És molt intel·ligent i ens ajudarà a cobrir la punta de l’atac”. I del defensa català, ha subratllat que la cessió al Noia Freixenet “era important perquè tingués minuts al màxim nivell i ara és el moment adequat per fer el salt”. “Està preparadíssim per jugar al primer equip i ha de ser un exemple per a la base”.

Estada de cinc dies a El Montanyà

L’habitual estada de pretemporada a El Montanyà del Barça Lassa d’hoquei començarà aquest dilluns 13 d’agost i acabarà el divendres 17. Durant aquestes cinc jornades, Edu Castro podrà comptar amb tota la plantilla i amb quatre membres de l’hoquei formatiu per profunditzar en aspectes tàctics, a part del treball físic que es farà en jornades d’intens treball: hi haurà dobles sessions d’entrenament, exercicis de força i resistència i també activitats per fer cohesió de grup. L'estada es tancarà el divendres a la tarda, amb un partit amistós contra el Sant Cugat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut