El Barça Lassa ja treballa a Encamp

El Barça Lassa ja treballa a Encamp

Els blaugrana han iniciat aquest diumenge l’estada de cinc dies a Andorra, on completarà triples sessions per començar a agafar ritme de cara a la temporada 18/19

Després de donar el tret de sortida a la pretemporada 18/19, el Barça Lassa s’ha desplaçat aquest diumenge a Andorra per iniciar l’habitual estada de preparació, que aquest any s’allargarà fins al proper dijous. L’equip s’ha exercitat al matí a Barcelona, ha dinat de camí, i ha arribat a mitja tarda a Encamp. L’ha rebut una pluja intensa i una temperatura agradable de 23º, clima ideal per treballar aspectes físics, tècnics i tàctics.

Xavi Pascual s’ha endut la plantilla al complet a Andorra. A diferència del curs passat, el tècnic blaugrana compta amb tot l’equip des del primer dia. Així, els 18 jugadors del primer equip s’exercitaran a Encamp, mentre que els jugadors del filial Andrei Buzle, Gerard Forns –porter- i Jannek Klein completen el grup.

Els cinc fitxatges d’aquest estiu –Ludovic Fabregas, Casper Mortensen, Thiagus Petrus, Gilberto Duarte i Kevin Möller- ja han tingut un primer contacte amb els seus nous companys a Barcelona, i a Andorra acabaran d’integrar-se al grup.

Durant els dies que el Barça Lassa sigui a terres andorranes, completarà triples sessions d’entrenament. A primera del matí, carrera contínua; al migdia, sessió de gimnàs, i a la tarda entrenament de pista. Un treball que servirà per preparar els dos partits amistosos que l’equip ha d’afrontar els dies següents, a Hamburg contra el THW Kiel, i a Montpeller contra l’actual campió d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut