El Barça Lassa començarà la pretemporada el 23 d’agost

El Barça Lassa començarà la pretemporada el 23 d’agost

Els de Pesic, a banda de la Lliga Catalana, disputaran tres amistosos abans de la Supercopa Endesa

El pròxim dijous 23 d’agost el Barça Lassa iniciarà el curs 2018/19 sota les ordres d'Svetislav Pesic. El primer equip blaugrana mantindrà una primera presa de contacte i l’endemà, el divendres 24, tots els jugadors se sotmetran a les revisions mèdiques i físiques.

La pretemporada, que es durà a terme entre la Ciutat Esportiva i el Palau Blaugrana indistintament, comptarà amb un total de tres partits amistosos, a més de la disputa de la Lliga Catalana, abans de jugar la Supercopa Endesa el 21 i el 22 de setembre a Santiago de Compostel·la.

Debut a Sant Julià

I és que el primer amistós serà contra el Divina Seguros Joventut de Badalona, a Sant Julià de Vilatorta, el 2 de setembre. El cap de setmana següent, el del 8 i 9 de setembre, l’equip disputarà la Lliga Catalana al Barris Nord de Lleida. El dissabte 8 s’enfrontarà al BAXI Manresa en la primera semifinal (20 h), mentre que en cas de victòria disputaria la final el diumenge 9 de setembre contra el guanyador del Divina Joventut – MoraBanc Andorra (20 h).

Viatge a Polònia

La tercera setmana de setembre, el dia 12 els blaugranes jugaran un amistós, a les Borges Blanques (Les Garrigues, Lleida) contra el Partizan de Belgrad, equip que aquest curs disputarà l’Eurocup. Posteriorment, el dia 15 de setembre, el Barça Lassa viatjarà fins a Polònia per enfrontar-se a l’Arka Gdynia, equip que també disputarà l’Eurocup aquest curs i que fins al 2013 va disputar l’Eurolliga de manera continuada.

Finalment, un cop finalitzats aquests partits, un mínim de quatre i un màxim de cinc depenent de la Lliga Catalana, l’equip se centrarà en la Supercopa Endesa que disputarà el 21 i el 22 de setembre a Santiago de Compostel·la.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut