Duggan: “Significa molt aquest partit per a mi”

Duggan: “Significa molt aquest partit per a mi”

La davantera anglesa s’enfrontarà per primera vegada al Manchester City, el seu exequip
Indiscutiblement, Toni Duggan serà una de les grans protagonistes del duel que portaran a terme diumenge (20.30h, CET) el Manchester City i el Barça. I és que la davantera culer es veurà les cares amb el que va ser el seu equip entre el 2013 i el 2017. En una entrevista als mitjans propis del Club, l’anglesa reconeix la singularitat emocional d’aquest matx i repassa les sensacions en aquest inici de curs.

Les frases més destacades de Duggan:

“Vaig gaudir molt en un període de molt èxit per al club però ara sóc aquí, en un altre equip, amb moltes ganes del repte. Els dos equips juguen amb un estil molt similar, serà un bon partit”.

“Significa molt aquest partit per a mi. És especial anar a jugar a casa, el més important per a mi és que la meva família em tornin a veure. Abans era més fàcil per a ells i els meus amics, serà bonic i també important per a l’equip”.

“Sabem que els equips anglesos són físics i que serà un partit dur. Però estem en una bona posició, ho vam demostrar a la Champions League de la temporada passada on podem arribar. Enfrontaments amb Chelsea,  Manchester City o Montpeller només poden ser beneficiosos per a l’equip”.

“El més important és guanyar la Lliga i vull ajudar a l’equip de la manera que sigui per vèncer”.

“Tenim més internacionals, jugadores amb molta experiència. L’equip s’està aclimatant bé, el viatge als Estats Units va anar molt bé per conèixer-nos i també les joves ho estan fent molt bé”.

“Em sento molt més confiada, és la meva segona temporada. El primer any fora és sempre complicat; aprendre la llengua, la cultura, l’estil...Em sento molt més còmoda i estic preparada per a la nova temporada”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut