AC Milan – FC Barcelona: Examen final abans de la competició oficial

AC Milan – FC Barcelona: Examen final abans de la competició oficial

Els homes d’Ernesto Valverde posen punt final a la gira per terres nord-americanes amb el seu tercer amistós, que es jugarà al Levi’s Stadium de Santa Clara
Última prova de la pretemporada. El FC Barcelona tanca aquest dissabte, al Levi’s Stadium de Santa Clara (Califòrnia), la seva estada de gairebé dues setmanes pels Estats Units. Ho fa contra l’AC Milan, un històric europeu que busca recuperar el seu lloc a l’elit.

Un dels grans atractius del partit, el darrer abans de la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla del proper 12 d’agost a Tànger (Marroc), podria ser l’estrena sota pals de Marc-André ter Stegen. Cal recordar que el porter alemany va incorporar-se al grup a Dallas -a mitja gira- i que encara no ha tingut minuts aquesta pretemporada.

Com en els dos primers compromisos contra el Tottenham i l’AS Roma, també participaran els tres nous fitxatges –Arthur, Lenglet i Malcom- i els jugadors del B, que han tingut un rol molt important durant l’estada del FC Barcelona als Estats Units.

L’actualitat de l’AC Milan, per la seva banda, ve marcada per la recent incorporació de Gonzalo Higuaín, que no estarà sobre la gespa del Levi’s Stadium. Sí que hi serà, en canvi, un altre dels fitxatges d’aquest estiu del conjunt ‘rossoneri’: l’exblaugrana Pepe Reina. Altres jugadors de renom de l’equip de Gennaro Gattuso són Franck Kessié, Hakan Calhanoglu, Suso o Patrick Cutrone.

L’AC Milan va perdre als penals contra el Manchester United en el primer partit de la International Champions Cup i va caure per 1-0 contra el Tottenham en la segona prova.
 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut