Xavi Pascual: “L’equip està demanant començar a jugar”

Xavi Pascual: “L’equip està demanant començar a jugar”

El tècnic, juntament amb el capità Víctor Tomàs, han compartit roda de premsa al Comú d’Encamp amb la Cònsol menor, la Sra. Esther París, i han lloat els avantatges de l’estada a Andorra

El Barça Lassa ha completat aquest dimarts el tercer dia d’estada a Encamp (Andorra), en què l’equip es prepara per afrontar la nova temporada. La pretemporada està en marxa, i els jugadors segueixen treballant aspectes físics i tàctics en dobles i triples sessions. Aquest dimarts, entre un entrenament i un altre, el tècnic Xavi Pascual i el capità Víctor Tomàs han comparegut en l’habitual roda de premsa al Comú d’Encamp. En aquesta ocasió han estat rebuts per la Cònsul Menor, la Sra. Esther París, que s’ha mostrat molt satisfeta amb què el Club segueixi escollint Encamp per a realitzar la pretemporada.

En la mateixa línia s’han expressat Xavi Pascual i Víctor Tomàs, ja que han destacat els avantatges que té treballar amb les condicions, tant meteorològiques com d’atenció, que ofereix la localitat andorrana. “Per a nosaltres sempre és un plaer, ens sentim com a casa”, deia el tècnic blaugrana. I és que la secció d’handbol acumula una dècada desplaçant-se a Encamp a l’inici de curs. “Ens hi trobem les condicions més adients per al treball que fem en aquestes dates”, afegia el capità.

Bones sensacions

De cara a la nova temporada, tant Pascual com Víctor Tomàs s’han mostrat molt il·lusionats, i han destacat que l’equip buscarà fer “un canvi de filosofia”, que s’hauria de reflectir en més velocitat i transicions més ràpides. “El més important és afrontar la temporada amb il·lusió i ganes, i els jugadors han vingut mentalitzats”, comentava el tècnic. Xavi Pascual, a més, ha destacat que “hi haurà molta competitivitat fins de l’equip, i això farà que els jugadors donin un plus”. Després d’uns dies d’entrenament, l’equip començarà a disputar partits, on intentarà plasmar el treball realitzat fins al moment. “L’equip està demanant començar a jugar”, ha afirmat el tècnic.

Víctor Tomàs, per la seva banda, ha destacat l’adaptació dels nous fitxatges i les bones sensacions que transmet l’equip en aquest punt de la pretemporada. A nivell personal vol millorar el rendiment del curs anterior, tot i deixar clar que “no tot va ser negatiu”. Després d’un estiu llarg però intens, el capità ha afirmat per acabar: “M’he preparat el millor possible i em trobo molt bé”.

L’equip completarà una altra doble sessió aquest dimecres, i dijous posarà el punt i final a l’estada andorrana amb una triple sessió abans de tornar cap a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut