Així serà el 2017 del Barça Lassa d’hoquei patins

Així serà el 2017 del Barça Lassa d’hoquei patins

L’equip de Ricard Muñoz afronta la segona part de la temporada amb la motivació d’acabar assolint els tres títols en joc

Deixat enrere un 2016 exitós en què es va assolir la Lliga i la Copa del Rei, arriba el moment d’afrontar el 2017 amb la màxima motivació. En joc hi ha tres títols que marcaran el calendari de la competició en aquest primer semestre de 2017.

  • L’OK Lliga, fins al 3 de juny. La competició regular arribarà al final de la primera volta aquest dissabte 7 en una jornada unificada. El Barça Lassa – Liceo (20.05, Barça TV) serà un duel amb molts al·licients i un bon regal de Reis per a l’espectador, ja que en joc hi haurà començar la segona volta amb bones sensacions i deixar els gallecs a 11 punts. La temporada acabarà a Riazor el 3 de juny.
  • La Copa del Rei, del 23 al 26 de febrer. El torneig del KO s’intentarà reeditar a Alcobendas, en quatre dies de competició que seran d’allò més exigents.
  • La Lliga Europea, pas a pas. A la màxima competició continental, l’equip blaugrana es troba en segona posició del grup B i ha d’afrontar la segona volta del grup: el 14 de gener (20.45, Barça TV i Esport3) rep el Porto, el 4 de febrer visita el Bassano italià i el 18 rep el Mérignac francès. En cas de classificar-se, es jugarien els quarts de final contra un dels dos primers del Grup A l’11 de març i l’1 d’abril. I si els objectius es compleixen s’estaria present a la Final Four els dies 13 i 14 de maig.

Més enllà d’aquestes tres competicions, aquest 2017 també caldrà tenir un ull posat, en cas d’haver-hi representació blaugrana, en els World Roller Games, que se celebraran a la Xina.

Després de les vacances tocarà afrontar la temporada 2017/18 i, si s’ha obtingut el dret per ser-hi, s’haurà d’intentar aconseguir la Supercopa d’Espanya

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut