El procés de ratificació de la llista d'espera d’abonaments a l’Estadi finalitza el dia 13 de gener

El procés de ratificació de la llista d'espera d’abonaments a l’Estadi finalitza el dia 13 de gener

Els socis que es van inscriure a la llista d'espera d'abonaments per al Camp Nou abans del 30 de juny passat, ho havien de ratificar a partir del 17 d’octubre i fins el 13 de gener del 2017

El proper 13 de gener finalitza el termini que, any rere any, i tal com estipula la normativa que regula la llista d’espera d’abonaments, ha de permetre als socis que es van inscriure ratificar la seva condició com a demandant d’un futur abonament.

El fet de pertànyer a aquesta llista, i tal com el soci va signar en el seu moment, suposa acceptar aquestes condicions. D’acord amb aquesta normativa, haurà d’efectuar la ratificació presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 19.00 hores.

El tràmit s’havia de realitzar entre el 17 d’octubre i el proper 13 de gener. Si transcorregut aquest termini no tenim constància de la presència del soci, entendrem que no té interès a continuar inscrit i perdrà la posició i antiguitat a la llista d’espera. Tots els socis inscrits a la llista d’espera abans del 30 de juny passat, han de passar a ratificar la seva inscripció.

En qualsevol cas i davant qualsevol dubte, els socis interessats es poden dirigir a l'OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista), al número de telèfon 902 1899 00 o al correu electrònic oab@fcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut