El derbi del gol

El derbi del gol

Entre el Barça Lassa i el Catgas sumen 118 gols en les 13 jornades de lliga disputades fins ara i els dos equips compten amb Adolfo, Ferrao, Dani Salgado i Maxi Rescia entre els màxims golejadors del campionat

Serà un derbi per a gaudir-lo (16h, Esport3 i Teledeporte). Sense urgències per a cap dels dos equips. El Barça Lassa afronta el partit a Santa Coloma després d’encadenar una ratxa de cinc victòries consecutives i instal·lat en el liderat de la lliga. I el Catgas ja està matemàticament classificat per a la Copa i ocupa la quarta posició de la lliga després d’un inici de temporada espectacular.

Un bon reflex del bon moment dels dos equips són els números golejadors de Barça Lassa i Catgas. El Barça és l’equip més golejador del campionat amb 63 dianes, mentre que el Catgas n’ha fet 55 i és el quart de la lliga en aquesta estadística. A més, els dos pitxitxis de la lliga són Adolfo i Dani Salgado, amb 14 gols cadascun. I els segueixen de prop Maxi Rescia, amb 12, i Ferrao, amb 11.

Tot i aquests números, el tècnic del Barça Andreu Plaza creu que la clau del partit serà que el Barça Lassa “mantingui l’ordre defensiu” i pugui frenar el joc directe del Catgas. Per això, Plaza espera un derbi “dur, intens i molt igualat” però no sap “si hi haurà massa gols”. Plaza prioritza que el seu equip tingui el control del partit i vol evitar un partit esbojarrat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut