Ricard Muñoz i Pau Bargalló: “Volem començar amb bon peu el 2017”

Ricard Muñoz i Pau Bargalló: “Volem començar amb bon peu el 2017”

El tècnic blaugrana subratlla que el Liceo “té una gran capacitat golejadora”, i el jugador de Sant Sadurní destaca: “Amb el Palau ple som més forts”

El primer partit de l’any s’acosta. El Barça Lassa – Liceo, tot un clàssic de l’OK Lliga, és un bon partit d’alt voltatge per iniciar l’any, just després del dia de Reis. “Volem començar amb bon peu el 2017”, han coincidit Ricard Muñoz i Pau Bargalló per valorar la visita dels gallecs aquest dissabte (20.05 h, Barça TV).

Un bon regal de Reis seria fer un bon partit, sumar els tres punts i continuar ferms a l’OK Lliga”, ha desitjat un Ricard Muñoz que descriu el primer rival de l’any com “un equip amb molta lectura en atac i una bona porteria”. “Hem de fer un gran partit”, ha afegit el tècnic, que ha destacat que l’equip necessitava l’aturada de Nadal “per tornar molt forts”. “L’equip està amb moltes ganes de competir”.

Pau Bargalló: “Amb el Palau ple som més forts”

Davant els mitjans de comunicació, Pau Bargalló també ha manifestat que, després de la mala ratxa de resultats del desembre, “s’està treballant molt i molt fort i ens estem tornant a trobar”. El jove jugador de Sant Sadurní d'Anoia s’enfrontarà dissabte al seu exequip les dues últimes temporades, però Bargalló ha assegurat que no està “especialment nerviós, però sí amb la tensió d’un partit important com és el de dissabte”.

A part de la visita del Liceo, els dos propers dissabtes es rebrà el Porto (20.45 h, Barça TV i Esport3) i el Vendrell (19.00 h). Dirigint-se a l’afició, Bargalló ha dit: “Amb el Palau ple som més forts, ja es va veure el dia del Reus. El Palau feia goig. Que vingui tothom al Palau, que de ben segur que es divertiran”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut