Andreu Plaza: “Serà totalment diferent que a Peníscola”

Andreu Plaza: “Serà totalment diferent que a Peníscola”

El tècnic del Barça Lassa i Joselito coincideixen que l’equip actual no té res a veure amb el que va perdre a Peníscola en la primera jornada de Lliga i volen demostrar-ho demà sobre la pista del Palau Blaugrana (13.15 h Esport3/Teledeporte)

Fa exactament tres mesos i dos dies que el Barça Lassa va perdre a Peníscola en el debut a la Lliga (3-2). Temps suficient per veure una gran evolució en l’equip d’Andreu Plaza, fins al punt que el Barça s’ha proclamat campió d’hivern i ha guanyat els darrers set partits de Lliga. Cert és també que el Peníscola dels exblaugranes Cani, Juan Emilio i Esteban ha evolucionat molt des d’aleshores i ha aconseguit una històrica classificació per a la Copa d’Espanya.

Andreu Plaza i Joselito han comparegut davant dels mitjans en la prèvia del primer partit de la segona volta. Els dos són optimistes per la bona dinàmica actual de l’equip i adverteixen que seria un perill “caure en excessos de confiança o relaxar-se”.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

BALANÇ PRIMERA VOLTA: “Hem anat de menys a més després de començar amb alguns dubtes. Els moments clau són el partit contra ElPozo i també contra el Movistar Inter. El primer, perquè va ser difícil d’assimilar la derrota després d’haver jugat una molt bona primera part, i el segon, perquè ha estat el punt d’inflexió i ens ha servit per agafar confiança i créixer com a equip. Acabar líders la primera volta és un premi i esperem que sigui un bon presagi de cara a tot el que ha de venir.

DERROTA A PENÍSCOLA: “El partit contra el Peníscola no tindrà res a veure amb el de la primera volta. Serà totalment diferent, primer perquè juguem a casa, i segon, perquè ja han passat quinze jornades. Estic convençut que demà el Barça que veurem no s’assemblarà en res al del primer partit. El dia de Peníscola nosaltres tot just ens acabàvem de conèixer i no havíem tingut temps de conjuntar-nos. Hem crescut molt com a equip des d’aleshores”.

RIVAL: “Ells també han progressat molt des del primer partit, són un equip jove i molt intens, amb un entrenador com Cani, que tots coneixem. Per als ex del Barça, com el mateix Cani, Juan Emilio i Esteban, és una motivació extra jugar contra nosaltres. Som conscients de la dificultat del partit, comencem una segona etapa de la temporada i hem d’estar atents. No ens podem relaxar o ho pagarem.”

ADVERTÈNCIA: “Després de Peníscola haurem de jugar tres partits contra equips de la part baixa de la taula com són Cartagena, Jumilla i Gran Canària, i el gran perill seria caure en errors de mentalització. No podem afrontar aquests partits amb un excés de confiança. Estem en un bon moment i toca consolidar tota la bona feina feta fins ara”.

BATERIA: “Bateria ha tornat del Brasil amb molt bones sensacions. La intenció és incorporar-lo als entrenaments amb el grup d'aquí a 15 dies i que pugui estar al 100% per a la Copa”.

Declaracions de Joselito, jugador del Barça Lassa:

BALANÇ PRIMERA VOLTA: “La valoració de la primera volta és molt positiva. Ens havíem de conèixer i s’està demostrant jornada rere jornada que l’equip va a més. La dinàmica de l’equip és molt positiva, la ratxa de resultats també és molt bona, i hem de fer que tot continuï igual”.

PENÍSCOLA: “Ara som més equip que quan vam perdre a Peníscola. No tenim ànim de revenja, l’única motivació és guanyar els tres punts, com sempre, perquè som el Barça i la nostra obligació és guanyar tots els partits”.

FELIÇ: “A títol personal també estic molt content. Vaig trobant el meu lloc, guanyant minuts i ajudant l’equip, que és el més important”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut