Local

FC Barcelona Lassa – Divina Seguros Joventut: El Júnior, campió amb contundència a l’Hospitalet! (74-58)

Amb molta superioritat i Marjanovic (23) i Velicka (15) com a màxims anotadors, els blaugranes s’han endut el prestigiós torneig

El FC Barcelona Lassa Júnior s’ha proclamat aquest diumenge campió del Torneig de l’Hospitalet 2017 en imposar-se en el derbi a la final contra el Joventut de Badalona (74-58). Els nois d’Alfred Julbe han fet un gran paper durant tot el cap de setmana i s’han endut el títol en una gran final. Andrija Marjanovic, amb 23 punts, ha estat el jugador més destacat del Barça Lassa, i ha estat ben acompanyat de Velicka (15) i Zizic (12). A la final hi han assistit, entre d’altres, el capità del primer equip, Juan Carlos Navarro, el tècnic Georgios Bartzokas i el mànager de la secció, Rodrigo de la Fuente.

Després d’un primer quart igualat, els blaugranes han obert la primera gran diferència al marcador al segon període (29-22). A cop de triple, el Joventut ha retallat la diferència, però un parcial de 7-0 ha tornat l’avantatge culer per anar al descans amb un clar 43-31. En tornar dels vestidors, els nois de Julbe han trencat definitivament el partit. El 20-4 del tercer quart ha sentenciat la victòria, i l’últim període només ha servit perquè els badalonins maquillessin el marcador final. Finalment, el capità Sergi Martínez ha aixecat el trofeu de campions a l’Hospitalet.

Torneig immaculat

Des de l’any 2011 que el Barça Lassa no podia aconseguir el títol a l’Hospitalet, el 7è de la seva història en aquest tradicional torneig. Per aconseguir-ho els d’Alfred Julbe han superat l’Olimpija de Ljubljana (79-56), l’Alba de Berlin (81-59) i l’Herbalife Gran Canària (68-61) a la fase prèvia, mentre que a les semifinals van derrotar l’amfitrió, el Torrons Vicenç l’Hospitalet, per 71-54.

Cal destacar, a més, que Sergi Martínez ha estat escollit com l’MVP del torneig gràcies als seus 12,4 punts, 6,2 rebots i 15,6 de valoració mitjana durant tot el torneig.

El pròxim repte dels de Julbe serà a Istanbul, del 18 al 21 de maig, en la que serà la defensa del títol de l’Eurolliga júnior aconseguit el curs passat a Berlin.

David Font, millor triplista

Durant el matí d’aquest diumenge, abans de la jornada final del torneig a l’Hospitalet, s’ha celebrat el concurs de triples, que aquest any ha tingut guanyador blaugrana. David Font s’ha imposat als seus competidors.

Més notícies aquí