Xavi Llorens: “Espero una segona volta encara millor”

Xavi Llorens: “Espero una segona volta encara millor”

L’entrenador del Barça Femení i la portera Laura Ràfols han parlat abans de rebre el Granadilla, el diumenge a la Ciutat Esportiva
El diumenge a les 16 hores, el Barça Femení rep el Granadilla a la Ciutat Esportiva, en el que és el primer partit de la segona volta. Les blaugranes, que han sumat 38 dels 45 punts possibles, són segones a un punt de l’Atlètic de Madrid. L’entrenador Xavi Llorens i la portera Laura Ràfols han fet balanç i han alertat dels perills del contrincant canari.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Si ens oblidem dels altres equips, ser el més golejador i el menys batut no està malament. A més, només hem empatat dos partits i n’hem perdut un. No són números dolents, però l’Atlètic ha fet una volta millor perquè ens va guanyar. Hem deixat de sumar set punts i espero una segona volta encara millor”.

“Esperem un Granadilla molt fort defensivament, amb molt de treball de migcamp fins al darrere i que voldrà aprofitar qualsevol error nostre en la sortida de la pilota per donar velocitat i sorprendre al davant”.

“Ens arriba un mes en el que només disputem dos partits i la meitat de la plantilla podrà recuperar moltes forces. Després vindran un febrer i un març intensos i durs”.

“Pensàvem comptar molt més amb Ràfols, volíem repartir més els partits i s’ha anticipat tot per la lesió de Paños. Ho teníem al cap. L’única diferència és que Andrea serà a la banqueta”.

“És positiu que el seleccionador Jorge Vilda compti amb jugadores joves com Patri o Mariona. Me n’alegro molt”.

Les declaracions de Laura Ràfols

“La valoració de la primera volta és molt bona. Hem tingut algunes ensopegades i som a un punt de l’Atlètic i les volem avançar, però queden molts partits i tenim moltíssimes ganes d’aquesta segona volta”.

“No sé si pot ser un handicap per al Granadilla jugar al camp 7 de la Ciutat Esportiva, amb gespa natural... Sé que és un equip que ha perdut molts pocs partits, que és sisè i no ens posarà les coses fàcils. A cap rival el considerem petit, tots els partits valen tres punts”.

“El Granadilla és perillós a pilota aturada. Intentarem no concedir-ne i, en el cas que n’hi hagi, contrarestar-ho de la millor manera possible”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut