FC Barcelona Femení – Llevant UD: Any nou al Miniestadi

FC Barcelona Femení – Llevant UD: Any nou al Miniestadi

16 h, Gol: Partidàs entre el segon i el tercer classificat de la Lliga per tancar la primera volta i no perdre de vista el líder
La primera volta de la Lliga femenina es tanca aquesta tarda al Miniestadi (16 hores, entrada gratuïta). Ho fa amb una bona traca final: el segon classificat, el Barça Femení, rep el tercer, el Llevant, amb els mateixos punts. Una autèntica prova de foc per encetar l’any, en un escenari talismà per a les culers (hi encadenen sis victòries i dos empats).

Les noies que dirigeix Xavi Llorens buscaran canviar la dinàmica negativa del final del 2016, en què van sumar un punt dels sis possibles davant del València i l’Atlètic de Madrid. La derrota al Calderón va situar líders les matalasseres, i el seu triomf a Zubieta aquest dissabte les ha distanciat a quatre punts. Per tant, el triomf al Mini és clau.

Recuperades Ruth García i Ane Bergara, el cos tècnic local tindrà 24 jugadores disponibles, per la qual cosa n’haurà de descartar sis abans del duel. Les visitants, per la seva banda, es presentaran amb l’amenaça del seu fructífer tàndem atacant: Charlyn Corral i María José Pérez. Així, es preveu un duel d’alçada, un dels millors partits que es poden veure a la Lliga.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut