FC Barcelona Lassa - Anadolu Efes: Objectiu fer-se fort al Palau

FC Barcelona Lassa - Anadolu Efes: Objectiu fer-se fort al Palau

Els de Bartzokas saben que no poden fallar més a casa en aquesta Eurolliga i busquen un triomf per rellançar-se a la classificació

El Barça Lassa rep el potent Anadolu Efes aquest dijous 19, a les 21 h i en directe per Movistar+, en un partit que pot ser el debut de Faverani amb la samarreta del Barça i també l’inici del canvi de tendència a Europa dels catalans. Tot i el balanç de 7-10, els blaugranes buscaran un triomf que els torni a apropar, cada vegada més, a les posicions de play-off. En aquest partit ja no hi serà Joey Dorsey, acomiadat de manera disciplinària pel Club aquest dimecres després de les seves manifestacions envers els Seveis Mèdics.

El rival

Té un balanç de 8-9 i va superar els blaugranes per quatre punts a Istanbul (72-68). Per tant, un triomf sobre l’equip de Perasovic seria cabdal per igualar l’equip turc a la taula. Compta amb una plantilla de grandíssim nivell i amb les posicions doblades. En el lloc de base hi trobem dos vells coneguts de la Lliga Endesa com Heurtel i Granger, mentre que en els llocs exteriors hi trobem l’exblaugrana DeShaun Thomas, Brandon Paul, Cedi Osman i un dels millors rebotejadors de la competició: Tyler Honeycutt (8,1 rebots). Al joc interior disposen de físic i punts gràcies a Derrick Brown, Bryant Dunston o el recentment incorporat Alex Kirk. A més, cal no perdre de vista jugadors com Balbay i Mutaf.

El Barça

Vol tornar a fer-se fort al Palau Blaugrana per escalar posicions a la taula. Amb les baixes ja conegudes de Lawal, Ribas i Perperoglou, els de Bartzokas ja podran comptar amb Faverani, acabat de fitxar, que de ben segur ajudarà els catalans en posicions interiors. Resten 13 partits a Europa, i el Barça sap que ha de ser inexpugnable al Palau per entrar a les posicions de play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut