Andreu Plaza: “El Jaén és un equip molt complet”

Andreu Plaza: “El Jaén és un equip molt complet”

El tècnic del Barça i Dyego recorden la importància de guanyar demà “per acabar líders la primera volta i ser caps de sèrie a la Copa”

El Jaén serà l’últim rival del Barça Lassa a la primera volta de lliga (dimarts 21h, Esport3). El conjunt andalús és cinquè a la lliga i arriba al Palau amb la tranquil·litat d’haver certificat ja el seu passaport per jugar la Copa. El Barça Lassa afronta el partit amb l’objectiu de guanyar per proclamar-se campió d’hivern. No és un títol merament anecdòtic. També dóna l’avantatge de partir com a caps de sèrie a la Copa i jugar els quarts en dijous, guanyant un dia de descans. Andreu Plaza i Dyego coincideixen en advertir que el Jaén “serà un rival especialment complicat”. Jugador i tècnic han analitzat les claus del partit a la prèvia i també han repassat els temes d’actualitat de l’equip.

 

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

OBJECTIU: “Ens hem marcat l’objectiu clar d’acabar líders la primera volta i anem ben encaminats. Demà afrontem un partit difícil, amb poc temps de recuperació perquè venim d’un partit molt intens. Però ells també es troben en la mateixa situació. El Jaén té jugadors de primer nivell i és un rival molt complicat. Esperem fer valer l’avantatge de jugar com a locals i aconseguir un triomf que ens permetria afrontar la Copa com a caps de sèrie. Ho hem de donar tot i guanyar com sigui.”

JAÉN: “Són un equip amb molta profunditat de banqueta, que tenen 10 jugadors de camp de molta qualitat i que juguen tots, amb dos pivots com Mauricinho i Solano que són dos jugadors difícils de parar i també tenen la porteria molt ben coberta amb el Dídac Plana. Són un equip molt complet i un dels rivals que et poden complicar més la vida.”

PROGRESSIÓ: “A nivell de resultats estem bé i estem progressant molt, sobretot a nivell defensiu. Però encara tenim marge de millora. Ens falta millorar el joc de 4 i també hem de procurar fer menys faltes perquè de seguida entrem en bonus i quedem molt exposats. També perquè de manera inconscient baixem l’agressivitat defensiva i això és un problema. Estem bé però tenim marge de millora.”

DÍDAC: “Dídac és un porter molt interessant i amb molta qualitat. És dels millors sacadors de la lliga, és molt intens i, a més, contra nosaltres sempre juga hipermotivat per les ganes de demostrar coses. És un jugador decisiu per al seu equip. De moment juga cedit al Jaén i ja veurem què passa la propera temporada.”

 

Declaracions de Dyego, jugador del Barça Lassa:

JAÉN: “Tenim un partit molt complicat contra el Jaén.  El nostre objectiu és clar, necessitem guanyar per acabar líders la primera volta de la lliga i tenir un petit avantatge a la Copa. El Jaén és un equip que competeix molt bé, que ja fa algunes temporades que manté un nivell molt alt i serà un partit molt difícil.”

RATXA: “Ja fa alguns partits que estem en una línia molt bona i hem de seguir així. Venim jugant molt bé, però encara tenim marge de millora. S’ha de millorar en tots els aspectes, però sobretot estem fallant molts gols i no podem regalar res. Poc a poc ens anem coneixent millor entre nosaltres i seguim creixent com a equip.”

MARGE DE MILLORA: “La millora de l’equip en aquests últims partits no ens sorprèn des de dintre. Sabíem que la plantilla tenia molta qualitat, però amb tants canvis necessitàvem temps. Poc a poc anem entenent què vol l’entrenador i la millora és evident. Sobretot hem millorat a nivell defensiu i també a l’hora de controlar més els partits, mantenir la possessió i trobar bones opcions en atac.”

SELECCIÓ: “És un honor que PC compti amb mi per a la selecció del Brasil. És un campió del món i és un privilegi que em cridi. Em sento molt honrat de representar al meu país.” 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut