El Barça planta cara al campió (44-19)

Els blaugranes van gaudir de diverses oportunitats per avançar-se al marcador i van acabar caient amb orgull davant del SilverStrom El Salvador

Primer partit de la segona volta i derrota del Barça davant del vigent campió, el SilverStrom El Salvador de Valladolid, per 44-19. Els jugadors de Stacy Duvenage i Sergi Guerrero van començar el partit amb un cop de càstig fallat, i al minut 10 els locals s’avançaven amb un assaig (5-0). El SilverStrom continuava atacant i ampliava diferències amb un cop de càstig convertit i un altre assaig anotat fins a situar el 15-0 al marcador al minut 24.

Al minut 27, però, el Barça reaccionava amb una marca d’Antoine Sánchez que escurçava diferències (15-7). Abans del descans, però, l’equip de Valladolid tornaria a anotar un altre cop de càstig i un altre assaig que deixava el marcador 25-7 a la mitja part.

A la segona part, els locals van sortir decidits a sentenciar el partit i van anotar dues marques d’entrada (37-7). Tot i això, el Barça va intentar aconseguir el punt de bonificació amb dos assajos consecutius als minuts 50 i 61 (37-19), i amb l’equip abocat a l’atac al tram final El Salvador va aconseguir un últim assaig que deixava el marcador final en el definitiu 44-19.

La setmana que ve el Barça rebrà l’Ampo Ordizia RE, en el primer dels quatre partits que falten per disputar-se a casa. En la jornada 16 el Barça rebrà el Getxo Artea; en la 19, el Ciencias, i en la 21, el Complutense Cisneros. L’equip s’ha marcat l’objectiu de convertir La Teixonera en un fortí per aconseguir els objectius a final de temporada.