Així s'ha reestructurat el PSG

Així s'ha reestructurat el PSG

El proper rival del Barça a la Lliga de Campions s’ha reforçat per a aquest 2017 amb Julian Draxler i Giovani Lo Celso, dos joves jugadors d’atac

El París Saint-Germain, el proper rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions, ha estat un dels principals agitadors del mercat hivernal a Europa. El conjunt dirigit per Unai Emery s’ha reforçat amb dos jugadors joves però amb molt de talent: Giovani Lo Celso i Julian Draxler.

El primer, l’argentí, prové de Rosario Central. El PSG ja va tancar el fitxatge de Lo Celso a l’estiu passat, però va deixar el mitjapunta cedit a l’equip de Rosario fins que acabés l’any. Ara, el jove jugador nascut a la mateixa ciutat que Leo Messi, s’ha incorporat a les files de l’equip francès, amb el qual encara no ha debutat en partit oficial. Sí que ho va fer, però, en l’amistós que va disputar el PSG davant el Club Africain de Tunísia al 4 de gener passat, on Lo Celso va gaudir de l’última mitja hora del partit. Es tracta d’un mitjapunta esquerrà de només 20 anys, internacional olímpic amb l’albiceleste i considerat una de les principals promeses del futbol argentí.

D’altra banda hi trobem Julian Draxler, també mitjapunta –tot i que aquest dretà– de gran qualitat i que a més pot jugar a totes dues bandes d’atac. L’alemany, de 23 anys, arriba procedent del Wolfsburg, equip de la Bundesliga. Draxler, campió del món amb Alemanya al 2014, és considerat com un dels jugadors europeus amb més futur, i aquest mercat d’hivern ha fet el salt a un equip de primer nivell mundial com és el PSG. El jugador criat al planter del Schalke 04, ja ha debutat amb el PSG oficialment i ho ha fet de la millor manera possible: debut i gol a la Copa de França contra el Bastia i debut i gol a la Ligue 1 contra el Rennes. A més, en el partit lliguer, el seu gol va servir per donar els tres punts als parisencs, que van vèncer per un ajustat 0-1.

Aquests dos grans fitxatges s’uneixen a la gran nòmina de cracs de l’equip francès com Di Maria, Cavani, Verratti, Matuidi i Thiago Silva, entre d’altres. L’equip d’Unai Emery a poc a poc comença a rutllar i es troba ja a les semifinals de la Copa de la Lliga (on s’enfrontarà al Bordeus), als setzens de la Copa de França (que es veurà les cares amb el Rennes) i és tercer a la Ligue 1, a només tres punts del liderat. A més de ser, òbviament, als vuitens de la Champions, on es veurà les cares amb el FC Barcelona. El projecte del tècnic basc comença a agafar forma i de ben segur que oferirà una espectacular eliminatòria europea davant el conjunt de Luis Enrique.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut