Xavi Llorens: “És un partit importantíssim”

Xavi Llorens: “És un partit importantíssim”

L’entrenador del Femení i la jugadora Ruth García donen la màxima transcendència al partit d’aquest diumenge al Miniestadi contra el Llevant

Aquest diumenge (16 h) el segon classificat de la Lliga, el Barça Femení, i el tercer, el Llevant, es veuen les cares al Miniestadi en el primer partit del 2017. Abans de l’últim entrenament de les culers, l’entrenador Xavi Llorens i Ruth García, amb l’alta mèdica i exgranota, n’han parlat.

Les declaracions de Xavi Llorens

“És un partit importantíssim per acabar la primera volta al costat de l’Atlètic de Madrid, perquè hem aconseguit un dels últims sis punts i perquè comencem un any i tenim les esperances de fer les coses molt millor que l’anterior”.

“Hem tingut pocs dies per preparar un partit així, però pensem en positiu. Tindrem al davant un rival molt dur, amb dues puntes boníssimes i un treball tàctic impressionant. Hem de ser nosaltres i confiar en el que fem, treballant amb el segell del Barça”.

“Sis jugadores quedaran desconvocades. És l’avantatge o el desavantatge de tenir una plantilla tan competitiva i tan gran. Hem de tenir confiança que tenim unes jugadores molt bones”.

“Ofensivament hem de ser més valentes i descarades, sobretot en els metres finals. Demano velocitat en la circulació i convenciment. Defensivament hem ser més agressives i sense por, no ens hem de tirar enrere. Som el Barça i jugarem com el Barça, no ens hem de deixar intimidar pel rival”.

“No estic pendent dels resultats dels altres equips, és un desgast innecessari. Em preocupo que nosaltres fem les coses bé. Cada vegada és més difícil sumar i guanyar. No queda una altra cosa que no sigui treballar i tenir confiança”.

Les declaracions de Ruth García

“Tinc ganes d’entrar i estar disponible. És un partit especial. És el Llevant, el tercer classificat, empatat amb nosaltres, i sabem que serà molt difícil”.

“El Llevant està fent una bona temporada. Els números, la classificació i l’equip que tenen així ho diuen. No ens hem de descuidar de cap contrincant perquè tots seran complicats, encara que el nostre rival més difícil som nosaltres mateixes”.

“La primera volta ha estat bé, hem estat líders tota l’estona excepte el penúltim partit. Som fidels al nostre estil i tenim plena confiança en el que fem”.

“Els rivals també juguen. Quan entres en una dinàmica dolenta sembla com si tot es contagiés, però l’equip té qualitat suficient per sortir-se’n”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut