El Barça B posa el turbo a Elx (1-6)

L'equip de Xavi Closas es troba en un estat de forma espectacular i consolida el liderat de Segona després de golejar a un altre dels seus perseguidors amb gols d'Amores, Iván (2), Albert Cardona, Roger Bermusell i Sergio González

El filial blaugrana va donar un nou pas endavant com a líder de Segona Divisió i es va imposar a l’Elx CF (1-6) en la seva complicada visita a l'Esperança LAG. Els de Xavi Closas van sortir a la pista amb la voluntat de venjar-se de la derrota al partit de la primera volta i es van mostrar intensos i concentrats en tot moment. Amb la victòria, el filial ja té 8 punts d’avantatge sobre l’Elx a la classificació.

La intenció de controlar el joc en els primers compassos per part de l'Elx CF no trobaria el premi desitjat. Al minut 4, una bona combinació del conjunt blaugrana acabava amb Iván rematant de cap el rebuig de Rafa. Dos minuts més tard, el filial culer recuperava l'esfèric i Cardona trobava a Amores al el segon pal per fer el 0-2.

Seria novament després d'una combinació entre Sergio i Iván, quan el pivot català aconseguia el seu doblet amb el crono indicant 13 minuts de partit. Juanito era qui forçava a Feixas a emprar-se amb destresa després d'un fort xut llunyà. Al minut 16, Cristian Rubio, un dels reforços hivernals il·licitans, rebia d'esquena per desbordar cap a banda i aconseguir l'1-3 amb un xut precís.

Després de la represa, als de Jordi Duran el partit se'ls posaria costa amunt. El seu porter Rafa era expulsat per un xoc amb Sergio i el FC Barcelona B Lassa aprofitava la superioritat per aconseguir l'1-4 mitjançant Bermusell al segon pal. Al minut 28, Cardona culminava una contra vertiginosa d'Amores i pujava el cinquè visitant al marcador.

A falta de 7 minuts per a la conclusió, els alacantins posaven el porter jugador sobre la pista a la recerca de la remuntada. No obstant això, un robatori blaugrana amb el joc de cinc local era aprofitat per Sergio. El pitxitxi de la categoria definia amb talent una pilota rebotada del pal i segellava d'aquesta forma el definitiu 1-6 amb el qual els de Xavi Closas mantenen el liderat una setmana més.