El Barça i el PSG, els més representats al Mundial

El Barça i el PSG, els més representats al Mundial

Amb la incorporació de Raúl Entrerríos, els dotze blaugranes ja disputen el Campionat del Món d’handbol

Finalment, el FC Barcelona Lassa i el PSG Hand seran els dos clubs que més jugadors aporten al Mundial que aquests dies s’està disputant a França. La incorporació de Dika Mem amb França i la inclusió a la llista de convocats per al partit davant Macedònia de Raúl Entrerríos fan que el Barça arribi a la xifra de 12 jugadors que estaran sobre les pistes.

Els 12 blaugranes

Els blaugranes juguen en cinc seleccions: Espanya, França, Macedònia, Tunísia i Dinamarca. Els jugadors sortits de l’handbol formatiu Pérez de Vargas, Tomás, Viran i Valero, amb l’asturià Entrerríos, són la nòmina barcelonista de la selecció espanyola.

A França, Sorhaindo, Mem i N’Guessan són els culers que defensen la samarreta dels amfitrions, i Noddesbo i Andersson, els que vesteixen la samarreta danesa.

Lazarov, amb Macedònia, i Jallouz, amb Tunísia, completen la dotzena de jugadors blaugrana a França.

París, Zagreb i Veszprém

Segons les dades que facilita la IHF, el PSG Hand és l’altre equip que aporta 12 jugadors: 7 amb França, 2 amb Dinamarca, 1 amb Croàcia, 1 amb Suècia i 1 amb Alemanya. Ara per ara, amb la lesió de Luka Karabatic, són 11 els jugadors dels francesos disponibles.

Al PSG, en nombre d’aportació de jugadors, el segueix el Zagreb, amb 10 jugadors, i el rival del Barça a la Champions, el Telekom Veszprém, amb 9.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut