Els abonaments per a la Copa del Rei de bàsquet, disponibles a partir del dimecres 18

Els abonaments per a la Copa del Rei de bàsquet, disponibles a partir del dimecres 18

La ciutat de Vitòria serà l’escenari d’una competició que es disputarà del 16 al 19 de febrer al Fernando Buesa Arena

Els socis del FC Barcelona que vulguin un abonament per a la Copa del Rei podran fer les seves peticions a partir d’aquest dimecres, 18 de gener. Tots aquells aficionats que estiguin interessats hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça seccio.basquet@fcbarcelona.cat on hauran d’indicar les seves dades (número i clau de soci de l’any 2017), així com nom i cognoms, i telèfon de contacte. Les peticions es poden realitzar a partir de les 10 hores del  dimecres 18 gener i fins a les 12 hores del divendres 20 de gener.

Totes les peticions rebudes abans i després d’aquestes dates no seran admeses i cada soci podrà demanar un màxim de dos abonaments.

Quin tipus d’abonaments hi ha disponibles?

El Barça Lassa disposarà d’abonaments en cinc categories diferents: Categoria III (290€), categoria V (190€), Categoria VI (155€), Categoria VII (115€) i Categoria VIII (95€). La disponibilitat dels abonaments és limitada i, per tant, la venda es realitzarà per estricte ordre d’arribada de les peticions.

Cal destacar que els nens i nenes menors de 5 anys tindran accés gratuït al pavelló Fernando Buesa Arena de Vitòria sempre que vagin acompanyats per un adult i, per tant, no ocupin cap seient.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut