Victòries solvents del Juvenil i de l’Infantil

Els de Martí Graells superen L’Hospitalet Bellsport (12-0) a les portes del derbi, mentre que l’Infantil confirma el bon moment de joc golejant al CN Caldes (6-0)

JUVENIL (J18): F.C.BARCELONA 12, L’HOSPITALET BELLSPORT 0

Gran partit del Juvenil per encarar amb confiança el derbi a Santa Coloma de la setmana que ve. El Barça va imposar un nivell molt alt de circulació de pilota des del primer minut. Aquest fet, acompanyat d’una bona pressió, va propiciar un gran domini blaugrana que es va traduir en ocasions de gol. En un minut d’encert s’aconseguien dos gols seguits que encarrilaven el partit obra de Víctor i Robert. A l’equador de la primera part el Barça aconseguia el 3 a 0 mitjançant Juanfran. I abans del descans Bernat marcava el quart gol blaugrana després d’una gran jugada col·lectiva. Va ser una primera part de domini aclaparador blaugrana.

A la represa, el guió va seguir sent el mateix i Juanfran feia d’entrada el 5-0. Les ocasions i els gols s’anaven succeint, això feia que els conjunt blaugrana demostrés cada vegada més confiança i el bon joc permetia eixamplar encara més la diferència fins a arribar al definitiu 12 a 0. El FC Barcelona juvenil segueix comptant els seus partits per victòries. En el proper partit els de Martí Graells visitaran la difícil pista del Catgas Energia Santa Coloma, en el clàssic català en categoria juvenil.

F.C.BARCELONA: Yeray, Marc, Victor, Juanjo i Juanfran–cinc inicial- També van jugar: Alex, Robert, Pau, Arnau, Christian i Bernat

GOLS: 1-0. Víctor (min 4), 2-0 Robert (min 5), 3-0 Juanfran (min 11), 4-0. Bernat (min 14), 5-0 Juanfran (min 23), 6-0 Pau (min 27), 7-0. Pau (min 28), 8-0 Juanfran (min 29), 9-0 Juanjo (min 31), 10-0. Robert (min 34), 11-0 Marc (min 37),12-0 Marc (min 37)

INFANTIL (J13): FC BARCELONA-6, CN CALDES 0

Segueix el bon moment de forma de l’Infantil, en plena dinàmica guanyadora després d’alçar-se amb la World Futsal Cup. El partit contra el Caldes va començar amb un alt ritme de circulació de pilota i amb grans ocasions per part del conjunt blaugrana. Al minut 3, Arnau feia l’1-0 després de diversos xuts consecutius. El conjunt visitant no generava massa perill i esperava al seu propi camp per aprofitar algun contraatac. Al minut 10, Garvin de fort xut feia el 2-0. Les ocasions seguien arribant per l'equip culer, però la bona actuació del porter visitant impedia algun gol més. Així va finalitzar la primera part.

A la segona part, l'infantil de Xescu Cugat va seguir dominant a plaer i mostrant un gran joc, generant constantment ocasions perilloses de gol. Als minuts 21 i 23, Toni i Dani feien pujar dos gols consecutius al marcador aconseguint el 4-0.  El 5-0 i el 6-0 els van marcar Marc i Garvin novament, per tancar el marcador. En resum, gran partit amb molta intensitat i ritme, amb marcador en contra a zero, disposant de moltes ocasions i elaborant un gran joc.

GOLS: 1-0 Arnau (Min 3), 2-0 Garvin (Min 10) / 3-0 Toni (Min 21), 4-0 Dani (Min 23), 5-0 Marc (Min 28), 6-0 Garvin (Min 30)