Màxima atenció contra el Cartagena

Màxima atenció contra el Cartagena

El tècnic Andreu Plaza i Marc Tolrà alerten que el Barça Lassa visita una pista complicada contra un rival en plena dinàmica positiva (divendres, 21 h Esport3)

El Barça Lassa defensarà el liderat de la LNFS aquest divendres a la pista del Cartagena (21 h, Esport3). Els murcians es troben en el millor moment de la temporada i vénen d’encadenar dues victòries seguides a les pistes del Santiago Futsal i el Xota. Per això Andreu Plaza i Marc Tolrà han advertit a la prèvia que l’equip no pot abaixar la guàrdia si vol sumar la novena victòria seguida i mantenir la bona línia dels últims partits.

Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

PARTIT: “Cartagena és una pista molt complicada. Ells vénen de guanyar a la pista del Xota i estan en plena dinàmica positiva. És una sortida perillosa i ens haurem de posar les piles per treure un resultat positiu”.

RIVAL: “Cartagena mereixeria estar millor classificat, per com juguen i per la plantilla que tenen. Tenen dos pivots forts com són Saura i Josema, ex d'ElPozo, i també tenen jugadors molt interessants, amb profunditat i bon xut, com Juanpi i Jesús Izquierdo. Actualment és un dels equips que et pot donar un ensurt”.

MENTALITZACIÓ: “L’equip està perfectament mentalitzat que cada setmana és una guerra i que hem de continuar amb la mateixa dinàmica que portem fins ara. No hi ha relaxació possible, segur”.

MERCAT: “El millor fitxatge al mercat d’hivern serà el de Bateria”.

Marc Tolrà, jugador del Barça Lassa:

DINÀMICA: “Hem de seguir en la línia dels dos últims mesos. La dinàmica és molt positiva i tenim molta confiança. Cartagena ja ens va complicar la vida al Palau, però des d’aleshores hem crescut molt com a equip i serà un partit totalment diferent”.

CALENDARI: “Estem en el bon camí i s’apropa la Copa d’Espanya. Ens hem de fixar en nosaltres i no podem afluixar. Ara ve un tram del calendari a priori més assequible, però tots els equips ens poden complicar la vida si no estem al nivell. Hem de mantenir el mateix nivell de joc i de confiança fins a la Copa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut