Triomf davant el Ca’n Ventura (3-1)

Els blaugranes s’imposen als balears amb un Àngel Galindo espectacular

Dissabte tarda es va disputar a les 18h un gran partit entre el FCB Voleibol i el conjunt mallorquí del Ca’n Ventura Palma. Els balears partien d’estar a la part alta de la classificació tot i la baixa del lliure titular, substituït pel receptor Cairus però el gran joc desplegat per part dels blaugranes en els moments decisius van ser clau per endur-se els tres punts.

Regularitat i esforç

Al primer set els blaugranes portaven la iniciativa amb 24-18 en el marcador amb un Àngel Galindo molt efectiu (25 punts en tot el partit) i l joc en equip global, els visitants van remuntar, es va arribar al 24-24. Però el Barça va saber aprofitar l'ansietat dels balears  per adjudicar-se el primer set 26-24.

En el segon parcial es mantenia la  igualtat entre tots dos equips. ambdós conjunts desplegaven totes les seves armes per agafar renda, els locals seguien amb Galindo, un Morató inspirat i amb els centrals sempre apunt, destacant Marcè, l’oposat Petrov, anotava en la seva línia de regularitat.

Al 24-24 al marcador, es va deslligar una lluita en el canvi de servei, a destacar el punt clau de Jonathan Artero, els blaugranes es van emportar la segona mànega  per 33-31.

Defineixen el partit

En el tercer parcial, els mallorquins varen reaccionar desplegant el seu millor joc, enduent-se  el set per 18-28.

Al quart set, els nostres jugadors van tornar a prendre la iniciativa, seguint en la mateixa dinàmica dels sets guanyats, tot i que a la part final es va ajustar el marcador, es va acabar amb un 25-23 que donava justícia al partit en general.