Victòria per la mínima del PSG a la Ligue 1 (0-1)

El proper rival del Barça a la Champions ha superat l’Stade Rennais en el primer partit domèstic del 2017 amb un gol de Draxler, fitxat en el mercat d’hivern

El París Saint-Germain, proper rival del FC Barcelona als vuitens de la Lliga de Campions, ha guanyat per la mínima en el primer partit de la segona part de la Ligue 1. Amb Di Maria a la banqueta i amb el fitxatge del mercat d’hivern Julian Draxler com a titular, els homes d’Unai Emery han plantat cara al Stade Rennais.

El partit estava molt igualat fins que una assistència de Verratti ha caigut als peus de Julian Draxler, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un xut potent. Draxler, que ja va marcar davant el Bastia a l’anterior ronda de la Copa de França on el PSG va guanyar per 7-0, ha obert la llauna d’un partit on el PSG ha tingut poques opcions de cara a porteria, en un partit on la pluja n’ha estat la protagonista.

A la represa els parisencs han tingut dificultats per trobar els espais en la defensa del Stade Rennnais i tot i que han fet un tímid intent d’apropar-se a la porteria contrària, el marcador s’ha mantingut intacte fins al final de l’enfrontament (0-1).

El FC Barcelona jugarà amb el PSG el dimarts 14 de febrer al Parc dels Prínceps en el partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut