Un dissabte ple d’activitats blaugrana al Camp Nou

Un dissabte ple d’activitats blaugrana al Camp Nou

Detallem l’agenda d’una jornada en què sis dels set partits amb presència culer es disputen a les instal·lacions del Club

La major part dels partits en clau blaugrana d’aquest cap de setmana tindran lloc a les instal·lacions del Club. El Camp Nou, el Palau Blaugrana, el Miniestadi i la Ciutat Esportiva seran testimonis dels esdeveniments que es realitzaran en una jornada plena de partits interessants en clau culer.

Intensa serà la jornada d’aquest dissabte que es viurà a les instal·lacions del Camp Nou, on hi haurà fins a quatre partits –el Juvenil A juga a la Ciutat Esportiva a partir de les 12.00 hores-. A les 13.15 hores, es dóna el tret de sortida amb el partit del FCB Lassa de futbol sala. Tot seguit, el primer equip de futbol disputarà el seu enfrontament al Camp Nou contra el Las Palmas (16.15 hores) i un cop acabi el duel, el filial blaugrana es veurà les cares amb l’Hèrcules al Miniestadi (19 hores). El Barça d’hoquei tancarà la jornada de dissabte al Palau Blaugrana amb l’enfrontament europeu davant el Porto (20.45 hores). Tots de forma consecutiva perquè no et perdis cap detall. El cap de setmana conclourà aquest diumenge amb els partits del Femení –a la Ciutat Esportiva- i del Barça Lassa de bàsquet.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Dissabte, 14 de gener

12 .00 hores: Juvenil A – Sant Andreu. Els homes de Gabri Garcia -després de cinc victòries consecutives a la Lliga- defensen una primera posició que té el seu màxim perseguidor, l’Espanyol, a nou punts. Els blaugranes es veuen les cares amb el Sant Andreu, instal·lat a la zona mitja de la classificació.

13.15 hores: FCB Lassa – Peníscola (futbol sala). Els blaugranes reben la visita del setè classificat -en el segon partit consecutiu al Palau Blaugrana- després de sumar set victòries en les darreres set jornades del campionat, fet que els situa líders de la competició. Compra una entrada i vine a veure a un Barça Lassa en ratxa. (En directe per Barça TV i Esport 3) 

16.15 hores: FC Barcelona – Las Palmas. El conjunt dirigit per Luis Enrique s’enfronta a un dels conjunts revelacions de la temporada, el Las Palmas, amb la intenció d’obtenir tres punts que l’apropin a la primera posició de la classificació. A més Leo Messi, tindrà l'oportunitat d'assolir un nou repte golejador davant el conjunt canari. Compra la teva entrada i no et perdis el primer partit de lliga de l'any al Camp Nou. (En directe per beIN LaLiga)

19.00 hores: Barça B – Hèrcules. Primer i tercer classificats es veuen les cares al Miniestadi. Les dues últimes victòries del filial blaugrana han comportat un bon avantatge de sis punts en el liderat respecte a l’Alcoià. Amb el partit contra el conjunt alacantí siginficarà l'inici d'un torumalet de quatre partits contra quatre rivals directes pel play-off: Hèrcules, Vila-real B, Alcoià i At. Balears. (En directe per Barça TV i Esport 3) 

20.45 hores: FCB Lassa – Porto (hoquei patins). L’equip de Ricard Muñoz vol assaltar la primera posició del grup B de la Lliga Europea després de la derrota soferta, precisament, davant el Porto en el partit de la primera volta. Els blaugranes es troben a només un punt dels portuguesos. Gaudeix d'aquest duel vibrant des del Palau comprant la teva entrada a continuació.(En directe per Barça TV i Esport 3) 

Diumenge, 15 de gener

16.00 hores: FCB Femení – Granadilla. Les jugadores blaugrana reben el Granadilla després de la contundent victòria sobre el Llevant. La gran imatge de les jugadores dirigides per Xavi Llorens mantenen el Barça a només un punt de l’Atlètic de Madrid, líder de la competició.

18.30 hores: Tenerife – Barça Lassa (bàsquet). Després de quatre victòries consecutives en la Lliga l’equip de Bartzokas s’ha situat al capdamunt de la classificació -empatat amb el Reial Madrid- i visita la pista del quart classificat, un Tenerife que es troba a només una victòria dels blaugranes. (En directe per Movistar Deportes)
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut