Les habilitats d’Andressa Alves

Les habilitats d’Andressa Alves

L’atacant brasilera del Barça Femení, una de les que no té compromisos internacionals, ensenya el que és capaç de fer en un entrenament
Andressa Alves ha estat una de les incorporacions del Barça Femení a la temporada 2016/17. De seguida es va convertir en una futbolista important en els esquemes de l’entrenador Xavi Llorens, que l’ha utilitzat en 18 dels 20 compromisos entre Lliga i Champions League, en els que ha marcat un total de 5 gols i ha repartit 5 assistències més.

En aquest vídeo, filmat amb una càmera i uns angles especials després d’un entrenament a la Ciutat Esportiva, la brasilera mostra les seves habilitats amb la pilota als peus.

Cal recordar que Andressa Alves és una de les jugadores que aquesta setmana està treballant a Sant Joan Despí. N’hi ha 9 que estan concentrades amb les seves seleccions: vuit amb Espanya (Marta Torrejón, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Alexia Putellas, Jenni Hermoso, Olga Garcia, Patri Guijarro i Mariona Caldentey) i una amb Dinamarca (Line Røddik). El següent compromís, de Lliga, del Barça Femení serà el dissabte 28, a les 16 hores, al camp del Santa Teresa (Badajoz).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut