11 jugadors blaugrana, a vuitens del Mundial

11 jugadors blaugrana, a vuitens del Mundial

Només Wael Jallouz està fora del camí per les medalles

Avui, divendres, es tanca la primera fase del Campionat del Món d’handbol que s’està jugant a França. En la darrera jornada només un equip amb participació de jugadors del FC Barcelona, Dinamarca, amb Noddesbo i Andersson, jugarà davant Qatar, amb la classificació per als vuitens ja assolida

Els vuitens blaugrana

Excepte la Dinamarca de Lasse Andersson i Jesper Noddesbo, la resta de blaugranes ja coneixen quins seran els seus rivals en el camí de les medalles.

Dissabte serà el dia en què el gran gruix de culers jugaran per estar als quarts de final. Lazarov obrirà el foc a les 16 h amb el Macedònia – Noruega. A les 18 h serà el torn de N’Guessan, Sorhaindo i Mem, que jugaran amb França davant Islàndia.

A les 20.45 h del mateix dissabte, Entrerríos, Tomás, Viran, Rivera i Pérez de Vargas es disputaran el pas als quarts davant del Brasil. Dinamarca jugarà diumenge a les 16 h amb un rival encara per definir en la darrera jornada que es disputa avui.

Jallouz, a la President’s Cup

El blaugrana de Tunísia Wael Jallouz encara té competició. La President’s Cup es juga per definir els llocs del 17 al 24 del Mundial. Tunísia jugarà davant Polònia dissabte a les 16 h per definir els llocs entre el 17 i el 20 de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut