Els set possibles rivals del Barça als quarts de Copa

Els set possibles rivals del Barça als quarts de Copa

Els blaugranes coneixeran, aquest divendres, el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei

El FC Barcelona és un dels equips que estarà present en el sorteig de quarts de final de la Copa del Rei que es realitzarà aquest divendres, a partir de les 12 hores. Els homes de Luis Enrique arriben a l’eliminatòria després de superar l’Hèrcules i l’Athletic Club a setzens i vuitens de final, respectivament. Els partits es disputaran els propers 18 i 25 de gener.

Els possibles rivals per als blaugranes són: l’Atlètic de Madrid (ha accedit a quarts després de guanyar el Guijuelo i el Las Palmas); l’Alabès (ha guanyat el Nàstic i el Deportivo); la Reial Societat (s’ha desfet del Valladolid i el Vila-real); l’Alcorcón (únic equip que ha superat quatre eliminatòries, davant el Getafe, l’Elx, l’Espanyol i el Còrdova); l’Eibar (s’ha imposat a l’Sporting i l’Osasuna); el Celta (ha vençut l’UCAM Múrcia i el València) i el Reial Madrid (ha eliminat la Cultural Lleonesa i el Sevilla).

Aquesta temporada els homes de Luis Enrique ja s’han vist les cares amb 5 dels 7 equips als quals es poden enfrontar en la següent eliminatòria de la Copa del Rei (Atlètic de Madrid, Alabès, Reial Societat, Celta i Reial Madrid). Els blaugranes juguen davant l’Eibar –en partit de Lliga- el proper diumenge 22 de gener, fet que comportaria jugar tres partits consecutius davant l’equip de Mendilibar si el sorteig així ho deparés. D’altra banda, no existeixen precedents entre el Barça i l’Alcorcón -equip de Segona Divisió- i, si es produís, seria el primer duel en la història entre els dos equips.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut