‘Stage’ de la selecció del Brasil de futbol sala a la Ciutat Esportiva

‘Stage’ de la selecció del Brasil de futbol sala a la Ciutat Esportiva

La canarinha, que compta amb la presència dels blaugranes Dyego i Ferrao, s’entrena des d’aquest dilluns i fins al proper dimarts a la Ciutat Esportiva per preparar els amistosos contra Catalunya dels dies 29 i 31

Nova etapa a la selecció del Brasil de futbol sala amb l’exblaugrana Gabriel com a responsable de les relacions internacionals i PC com a nou seleccionador. I els primers amistosos de la nova era seran contra Catalunya els dies 29 i 31 de gener a Granollers i Sabadell. Per això  la canarinha ha començat un stage de vuit dies a la Ciutat Esportiva del Barça, perquè PC tingui una primera presa de contacte amb els brasilers que juguen a Europa amb l’objectiu final de preparar la Copa Amèrica del mes d’abril.

Ferrao i Dyego són els dos representants blaugrana a la convocatòria del Brasil. Dyego ja va disputar el Mundial del mes de setembre juntament amb l’ara lesionat Bateria, mentre que Ferrao torna a la selecció amb PC després de caure de la llista de l’anterior seleccionador, Serginho, per disputar la cita de Colòmbia. A més de Dyego i Ferrao, la selecció de PC compta amb figures com el porter bicampió del món Tiago (Magnus Futsal) i els campions del món Fernandinho (Dinamo de Moscou) i Rafael (Movistar Inter).

La selecció del Brasil s’ha entrenat aquest dilluns al matí per primera vegada a la Ciutat Esportiva. La canarinha farà dobles sessions durant tota la setmana, i aquest dimarts els jugadors i tècnics brasilers aprofitaran per visitar el Camp Nou Experience.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut