El Barça se suma al Mundial 2021 d’handbol femení

El Barça se suma al Mundial 2021 d’handbol femení

El nou Palau Blaugrana acollirà una de les semifinals i la final del campionat del món que s’organitzarà a Granollers, Barcelona, Lleida, Tarragona, Badalona i Castelló i que ha estat designat com a seu de la fase final per la Federació Internacional

El Nou Palau Blaugrana acollirà una de les semifinals i la final del Mundial d’Handbol femení del 2021. La Federació Internacional ha designat aquest dissabte l’anomenada candidatura del Mediterrani -formada per Granollers, Barcelona, Lleida, Tarragona, Badalona i Castelló- com a seu del torneig que es disputarà el mes de desembre del 2021. La candidatura de la Federació Espanyola d’Handbol s’ha imposat a la votació final a Hongria.

Els sis escenaris on es jugarà el torneig són: El Nou Palau Blaugrana, el Palau d’Esports de Granollers, el Pavelló Olímpic de Badalona, el Palau d’Esports de Tarragona, el Pavelló Barris Nord de Lleida i el Pavelló Ciutat de Castelló. Les obres del Nou Palau Blaugrana, dissenyat per l’equip HOK + TAC Arquitectes i amb capacitat per a 12.000 espectadors en competicions esportives, està previst que finalitzin durant el curs 2019/20.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut