Derrota contra l’Ampo Ordizia (17-24)

El partit va resultar molt igualat i la victòria podria haver caigut de qualsevol dels dos costats

El Barça es va haver de consolar amb un punt de bonificació defensiva en la derrota a casa davant l’Ampo Ordizia. (17-24). El partit va estar marcat per la igualtat i al final van ser els cops de càstig els que van decantar la balança.

El bon inici de joc blaugrana no es va traduir en avantatge al marcador. El Barça anotava el primer assaig al minut 30, mitjançant Bruno Granell, quan l’Ampo Ordizia ja guanyava per 0-10.

A la segona part, l’Ampo Ordizia va seguir ampliant les diferències amb una nova marca (7-15). Tot i això, el Barça no es va rendir en cap moment i va seguir pressionant el rival sense fortuna. En canvi, l’Ampo Ordizia va sentenciar el partit amb tres xuts entre els tres pals (7-24). Al final, però, el Barça va sumar la bonificació defensiva amb una segona marca de Francis Suliano Auwerda.

Amb aquesta nova derrota, el Barça és penúltim a la classificació a un punt de la salvació. La setmana vinent el Barça visitarà el líder de la classificació, el Sanitas Alcobendas Rugby.