Local

La màgia de Neymar Jr als entrenaments

Repassa els millors gols i habilitats tècniques del brasiler durant les sessions preparatòries a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

La habilitat tècnica de Neymar Jr al terreny de joc és innegable. Partit rere partit, el brasiler treu a passejar els seus recursos més màgics i enlluerna tothom amb el seu joc. Membre d'un trident històric, juntament amb Leo Messi i Luis Suárez, el crac brasiler de 25 anys va aterrar a Barcelona el juny del 2013. Ara, després d'aquestes tres temporades i mitja, està molt a prop d'arribar als 100 gols amb el Barça i ja ha superat els 94 que va fer Ronaldinho amb la samarreta del Barça. 

Però no només demostra la seva classe sobre la gespa del Camp Nou o dels estadis que visita, sinó que també ho fa cada setmana, i en cada sessió, durant els entrenaments que es realitzen a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I és que no perd l’oportunitat de provar regats impossibles, xuts imparables, jugades ràpides o driblatges implacables.

Ho pots comprovar en aquest vídeo, on es repassen els seus millors gols en les sessions preparatòries de l’equip de Luis Enrique.

Més notícies aquí