La competició es reprèn amb triple victòria de la Base

El Cadet i l’Infantil van superar al CFS La Unión, mentre que l’Aleví es va imposar a la pista del Sant Julià de Lòria

CADET (J14): FC Barcelona  9- CFS La Unión 1

Primer partit de la segona volta i tornada a la normalitat després de l’aturada per Nadal i seleccions catalanes. L’equip va sortir intens i abans del minut 10 ja guanyava per 3-0 amb gols d’Aniol, Arnau i Victor en bones jugades col·lectives. El CFS La Unión va reduir diferències amb un xut llunyà, però el Cadet va seguir amb bon ritme de joc i va acabar sentenciant en el tram final de la primera part amb 4 gols més (Joan 2, Arnau i Adri) que deixaven el marcador 7-1 al descans.

La segona part va tenir poca història. La Unión va pressionar al mig del camp per evitar rebre més gols. Tot i això, el Cadet encara marcaria en dues ocasions més mitjançant Aniol i un gol en pròpia porta. Amb aquest resultat, el Cadet es manté líder amb tres punts d’avantatge sobre el segon classificat.

INFANTIL (J14): FC Barcelona 5 - CFS La Unión 1

El partit va començar amb domini total blaugrana, mostrant un alt ritme i una bona circulació de pilota. Fruit d'això començaven a arribar les primeres ocasions clares. Al minut 2, Kike aprofitava un rebot a la sortida d’un corner per marcar a plaer l’1-0. Al minut 5, Dani marcava el segon gol amb una gran definició per sobre del porter aprofitant una assistència de Victor. El conjunt blaugrana va disposar de moltes ocasions clares però va faltar encert, i el rival no generava gaire perill a la porteria d'Oscar. Així va acabar la primera part (2-0).

A la segona part, Marc feia el 3-0 al minut 24 en una gran jugada personal. El conjunt visitant va començar a generar alguna ocasió clara, i en una transició ofensiva van fer el 3-1 que retallava distàncies al marcador. Tot i això, l'equip de Xescu Cugat es va refer després d'aquest gol i va seguir jugant a un gran nivell. Al minut 33 Javi assistia a Garvin, que marcava de fort xut creuat sense massa angle per fer el 4-1. I a l'últim minut, en un contraatac, Dani assistia a Adrián Tapias que feia el 5-1 definitiu rematant al segon pal. Segueix la bona dinàmica de l'infantil, aconseguint la setena victòria consecutiva a la lliga, i generant cada cop millors sensacions.

Gols: 1-0 Kike (min 2), 2-0 Dani (min 5) / 3-0 Marc (min 24), 3-1 (min 28), 4-1 Garvin (min 33), 5-1 Adrián Tapias (min 39).

ALEVÍ (J14): St Julià de Lòria FS 0, FC Barcelona 5

L’Aleví tornava a la competició de lliga després de l’aturada nadalenca i ho va fer exhibint un nivell de joc molt alt contra un rival que va sortir a pressionar i que va defensar molt bé. Al minut 5, Víctor marcava el primer gol amb una gran rematada d’esperó. Amb el marcador a favor, el Barça va dominar el partit i va generar moltes ocasions de gol però amb poc encert en els metres finals. Al final de la primera part el marcador era de 0-3, amb un gol de Pol Salas i un segon gol de Víctor.

A la segona part el partit va seguir la mateixa dinàmica. Un doblet de Jordi a les acaballes del partit feia que el resultat final fos d'un clar 0-5. En general, bon partit de l’Aleví que segueix liderant la classificació de la Divisió d’Honor.

GOLEJADORS: Victor Sánchez (5'/14'), Pol Salas (8'), Jordi Sánchez (25'/28')