La selecció espanyola femenina goleja Suïssa amb vuit blaugranes (8-1)

Les jugadores del FC Barcelona Femení, concentrades amb el combinat que dirigeix Jorge Vilda, han jugat un partit d’entrenament a Oliva, en el primer partit de l’any de la selecció espanyola

Marta Torrejón, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Alexia Putellas, Jenni Hermoso, Olga Garcia, Patri Guijarro i Mariona Caldentey. Aquestes són les jugadores del FC Barcelona femení que s’han vist les cares amb la selecció suïssa, en un partit d’entrenament que s’ha dut a terme a la localitat valenciana d’Oliva.

Un enfrontament en què, des del primer moment, ha tingut protagonisme blaugrana. I és que, amb el domini de la selecció espanyola, qui ha obert la llauna ha estat la blaugrana Jenni Hermoso, amb assistència de la també culer Marta Torrejón. Uns minuts més tard, Hermoso ha marcat la segona diana del seu compte personal, mentre que el 3-0, dibuixat per Vero Boquete, també ha comptat amb una nova assistència de Torrejón. A la segona meitat, Olga García ha aparegut per marcar dos gols més (4-0 i 5-0), un dels quals amb assistència de Vicky Losada. Abans d’acabar la segona part, la jugadora de l’Atlètic de Madrid Amanda ha marcat el sisè.

Com que era un partit d’entrenament, el duel contra Suïssa ha comptat amb tres parts de 35 minuts, amb canvis als descansos. L’objectiu, que totes les jugadores hi poguessin participar. Així doncs, a la tercera part han entrat les dues blaugranes que faltaven per jugar: Patri Guijarro i Mariona Caldentey. La mateixa Caldentey ha estat l’encarregada de fer el 7-0.  Poc després, l’exjugadora del Barça Sonia Bermúdez ha fet el 8-0, l’últim gol de la selecció espanyola. Per part Suïssa, la diana de l’honor l’ha fet Gaele, poc abans del xiulet final.

Ara, el proper esdeveniment de la selecció espanyola és la Copa Algarve, que es jugarà de l’1 al 8 de març. D’altra banda, el proper partit que disputaran les jugadores del Club vestides amb la samarreta blaugrana serà dissabte vinent, a les 16 hores, al camp del Santa Teresa (Badajoz).