El Barça Lassa B tanca la primera volta sumant un punt davant el Vilanova

El Barça Lassa B tanca la primera volta sumant un punt davant el Vilanova

El filial blaugrana empata (4-4) en el darrer segon del partit jugat a Llars Mundet i la resta d’equips de l’hoquei formatiu compten amb victòries els partit de la lliga Preferent

L’empat del Barça Lassa B davant el Vilanova va permetre sumar un bon punt a l’equip de Jordi Camps, en un cap de setmana en què la resta dels equips de l’hoquei formatiu van assolir victòries importants.

Barça Lassa B 4-4 CP Vilanova: Sobre la botzina. Així es va aconseguir el punt davant el Vilanova, després d’una acció de Gerard Miquel quan l’equip va substituir el porter per situar cinc jugadors sobre la pista. Els altres gols del duel van ser obra d’Oriol Garcia i Xavi Gurri (2). L’equip es troba en setena posició just quan s’arriba a l’equador de la competició. La segona volta s’iniciarà aquest mateix diumenge (12.00) contra el GEiEG  a Llars Mundet.

Barcino 0-12 Segona Catalana: El conjunt blaugrana, format per jugadors júniors i juvenils, va estrenar-se a la Copa de Segona Catalana, en una eliminatòria a partit únic que va superar amb comoditat.

Sant Cugat A 2-7 Júnior: L’equip que també entrena Jordi Camps va aconseguir una sòlida victòria a Sant Cugat en la tercera jornada de la lliga Preferent.

Juvenil 3-1 GEiEG: L’equip de Jordi Roca va aconseguir el triomf a Llars Mundet davant el conjunt gironí. El proper duel serà el divendres (21.45) a la pista del Vic.

Barberà 1-7 Infantil: El conjunt de Ricard Hernáez va poder superar el Barberà i el seu següent rival serà el Vendrell (9.30) a Llars Mundet.

Aleví 4-2 Manlleu: Victòria del conjunt més inferior de l’hoquei formatiu blaugrana després de superar als osonencs. La propera cita serà a Caldes de Montbui el 28 de gener (17.30).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut