El Xota, rival del Barça als quarts de la Copa d’Espanya

El Xota, rival del Barça als quarts de la Copa d’Espanya

Es repeteix l’eliminatòria de quarts de l’última Copa que va guanyar el Barça per 5-2. El rival en una hipotètica semifinal seria el vencedor de l’eliminatòria Palma Futsal-ElPozo Múrcia. El torneig es disputarà a Ciudad Real entre el 9 i el 12 de març

La sort ha volgut que el Xota (Magna Gurpea) sigui el rival del Barça als quarts de final de la Copa d’Espanya. El partit es disputarà el dijous dia 9 de març a les 21.15 a Ciudad Real, la seu d’aquesta fase final (9-12 març). En cas de victòria, el Barça es creuaria en una hipotètica semifinal amb el vencedor del partit de quarts que enfrontarà el Palma Futsal contra ElPozo Múrcia. Els aparellaments de quarts de final de la Copa d’Espanya han quedat així, després del sorteig celebrat aquest dimecres a Ciudad Real: Barça Lassa-Xota; Palma Futsal-ElPozo; Peníscola-Jaén i Movistar Inter-Catgas Energia Santa Coloma.

Precedents:

El Barça ja s’ha enfrontat al Xota en les dues últimes edicions de la Copa, sempre amb victòria blaugrana. La temporada passada, als quarts de final (5-2), i l’anterior, a les semifinals (4-1). Curiosament el Barça també es pot tornar a trobar ElPozo a les semifinals, igual que el curs passat. El conjunt murcià va ser el botxí dels culers en l’última Copa (5-3). El Barça Lassa té tres títols de Copa d’Espanya al seu palmarès (2011, 2012, 2013) i va disputar la final del torneig per última vegada el 2015 amb derrota contra el Jaén.

Les valoracions:

El tècnic del Barça, Andreu Plaza, ha valorat així el sorteig: “La responsabilitat és màxima en l’eliminatòria contra el Xota perquè en teoria som favorits, i l’experiència ens diu que en aquesta competició hi ha molta igualtat i serà molt complicat. No és el sorteig que ens hauria agradat, perquè estem a la part més difícil del quadre i l'encreuament de semifinal també seria molt exigent, però també és cert que si volem guanyar la Copa toca guanyar tots els rivals”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut