El Barça CBS segueix en estat de gràcia (63-77)

Les de Mateo Rubio no afluixen i ja sumen 14 victòries i tan sols una derrota en tota la competició

El Barça CBS va sumar la caterozena victòria de la temporada a la pista del CB Igualada i segueix manant a la Copa Catalunya. Les blaugranes segueixen amb la seva bona ratxa i sensacions en el joc i van començar a decidir el partit gràcies al 8-23 del primer període.

Les de Sant Feliu de Llobregat no es van aturar i al descans dominaven per 25-42, fet que va permetre certa relaxació en la segona part en què l’equip de l’Anoia va guanyar el parcial. El partit, però, es va desenvolupar de la forma desitjada per a les de Mateo Rubio, que no van patir cap moment pel resultat gràcies a la seva defensa agressiva, el domini del rebot i la generació de contraatacs que van acabar amb cistella.

Amb aquesta victòria a Igualada el Barça CBS segueix liderant la classificació, però sap que no pot relaxar-se ni un instant perquè el CBF Cerdanyola, el seu màxim perseguidor, tan sols ha perdut un partit més. El pròxim matx del primer equip femení serà amb la visita de l’UE Mataró, tercer classificat, al pavelló Juan Carlos Navarro el pròxim dissabte 28 a les 19.45 hores.