Local

Barça B i Naturpellet Segovia es disputen el liderat de Segona

Els dos equips arriben al partit d’aquest dissabte (16h, Ciutat Esportiva) en el millor moment de forma de la temporada i separats per només un punt de diferència a la classificació

El Barça B és líder de Segona i fa tretze partits que no coneix la derrota, amb una sèrie de 9 victòries i 4 empats. El Naturpellet Segovia és segon a la classificació a només un punt i ha encadenat 9 victòries consecutives. No es pot demanar més. Els dos equips s’enfrontaran aquest dissabte a la Ciutat Esportiva amb mitja lliga en joc (16h).

Després de les dues últimes victòries contra ElPozo (7-1) i a la pista de l’Elx (1-6) el Barça B ha presentat definitivament la seva candidatura al títol de lliga. Els blaugrana han obert forat a la classificació i només el Naturpellet Segovia els ha seguit el ritme. Per darrera queden ElPozo, ja a 5 punts, i l’Antequera, a sis.

El Barça B ja va guanyar a Segovia per 4-6 a la primera volta i els de Xavi Closas aspiren a repetir la gesta per distanciar-se al capdavant de la classificació. Falten encara deu jornades per acabar la lliga però els últims resultats avalen la candidatura blaugrana al títol.

Més notícies aquí