Una selecció catalana amb arrels blaugrana

Una selecció catalana amb arrels blaugrana

Fins a nou dels jugadors convocats per enfrontar-se al Brasil han jugat a les categories inferiors del Barça

Catalunya s’enfrontarà al Brasil en un doble compromís amistós aquest diumenge, i dimarts a Granollers i a Sabadell. Roger Serrano, del primer equip, i Oriol Miquel, del filial, figuren a la llista de convocats per Santi Gea. No hi podran ser ni Tolrà ni Adolfo, que es troben concentrats amb la selecció espanyola. A priori només hi ha dos jugadors del Barça amb Catalunya, però si analitzem detalladament la llista de la Catalana ens adonarem que nou dels 14 convocats per Catalunya s’han format al Barça.

Al marge de Roger Serrano i Oriol Miquel, cal recordar que el porter Dídac Plana també és blaugrana però juga cedit a Jaén. En el mateix cas es troben Esteban Cejudo i Oussama, cedits al Peñíscola i a l’Aspil-Vidal Ribera Navarra, respectivament. També jugava al Barça B fins la temporada passada Joan Miñano, actualment al Burela. Sepe, Jordi Campoy i Juan Carlos Fernández tenen un passat blaugrana més llunyà, però també van passar pel club.

En total, nou jugadors de la selecció catalana van jugar a les categories inferiors, A més, el seleccionador Santi Gea també va ser segon entrenador del primer equip del Barça en el passat. Una prova més de la bona feina formativa que es porta a terme al Club i, en concret, a la secció de futbol sala. Amb tots ells, i també amb la presència de Ferrao i Dyego a la canarinha, està clar que el Catalunya-Brasil és un partit tenyit de blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut