Sòlid triomf a Extremadura per escalar al quart lloc de la classificació

El primer equip del CVB Barça s'imposa per 3-0 a l'Extremadura Arroyo (20-25, 22-25 i 12-25) en la 14a jornada de la Superlliga Iberdrola

El partit va començar amb un Barça més ben posicionat a la pista (1-4), amb María Sanchis distribuint bé el joc d'atac, però el Rierol, ben dirigit per Beatrix Meléndez-Pál, va reaccionar i fins i tot va arribar a col·locar-se per davant en el marcador (8-7, 9-8, 10-9). Al primer set l'equip va començar a imposar la seva fortalesa a la xarxa, amb bons números en bloqueig (9 per 4 de les extremenyes en el còmput global del partit), i això va propiciar distàncies al marcador per a les blaugranes, que sumaven el primer set per 20-25.

Construint el triomf

El segon set va arrencar amb un Extremadura Arroyo 30 amb un punt extra de concentració que li va servir per gaudir d'avantatges importants (6-1, 9-4, 12-8), rendes que el Barça va anar retallant a poc a poc amb un gran esforç en defensa. Es va arribar al 17-16, i amb un parcial de 0-5 (17-21) es va aconseguir apuntar el segon per 22-25.

En la tercera i última mànega, l'equip culer va aprofitar-se d'un gran funcionament del seu bloqueig defensa per convertir els contraatacs en punts, cosa que, unida al desànim de l'equip local, que no trobava camins per rotar, va sentenciar un ampli 12-25 per tancar el partit.

Així, es van aconseguir tres punts més en una pista difícil, una escalada fins a la quarta posició de la Superlliga i, sobretot, un bon rendiment col·lectiu, que deixen un bon gust de boca per afrontar les exigents pròximes jornades.

Diumenge a les 12.30 h al CE Hospitalet Nord hi haurà una molt bona oportunitat per gaudir del voleibol amb la visita del múltiple campió de la Superlliga, el Naturhouse Logronyo.