Bartzokas: “Tenim moltes ambicions, som el Barça”

Bartzokas: “Tenim moltes ambicions, som el Barça”

L’entrenador grec del FCB Lassa i Ante Tomic han assegurat que l’equip competirà tot i els contratemps que pateix la plantilla amb les lesions

Georgios Bartzokas és conscient de la dificultat del partit d’aquest divendres, a partir de les 19 hores, davant el Baskonia tot i els darrers resultats negatius del conjunt de Sito Alonso: “Són un gran equip que competirà segur, solen imposar un ritme molt elevat que haurem de contrarestar”. El tècnic del FCB Lassa assegura que necessiten “la victòria i ser més regulars durant els quatre períodes”. “Hem de seguir buscant l’estabilitat i la constància, que és la clau de l’èxit”, explica un Bartzokas que confia a recuperar l’equip “mentalment”: “Treballo per superar aquesta situació, no ens rendirem ni tirarem la tovallola, continuarem lluitant”, diu.

L’entrenador blaugrana confessa que la lesió de Renfroe l’ha “entristit molt”: “Tantes lesions fan que visqui la situació més estranya que m’he trobat mai, però hem de ser positius tot i que és difícil mantenir l’estabilitat d’aquesta forma”. Bartzokas es mostra orgullós dels seus jugadors: “Ho donen tot a pesar dels problemes, l’estrès i la pressió, ens mantenim junts”. “A pesar de les dificultats –continua- hem de competir i anar a buscar la victòria. Tenim moltes ambicions, som el Barça”.

Bartzokas ha exposat les bones sensacions que li aporta el fitxatge de Moussa Diagne i assegura: “És un perfil diferent de pivot dels que teníem, que ens aportarà coses noves”. “Ens ajudarà molt –segueix-, té molta capacitat de treball”. El tècnic grec ha avalat el rendiment immediat de Faverani –“s’ha ajustat molt ràpidament a l’equip”- abans de fer una crida a l’afició de cara a l’important partit d’aquest divendres al Palau: “Necessitem el seu suport, tal com hem tingut sempre al Palau”.

ANTE TOMIC

Ante Tomic espera que el partit davant el conjunt basc sigui “molt igualat” i “intens”: “Els dos rivals ens coneixem”, assegura. “És molt important –continua- ser sòlids i guanyar els partits al Palau”. El pivot del FCB Lassa reconeix que l’equip sent la “pressió” però està convençut de la capacitat dels blaugranes per situar-se entre els vuit millors equips d’Europa: “Tenim bones opcions de ser-hi; ens falten petits detalls per guanyar, no és qüestió de caràcter”. Sobre la lesió d’Alex Renfroe, el jugador croat no té paraules per explicar la plaga de lesions que sofreix l’equip des de l’inici de temporada: “No hi ha explicacions; és difícil jugar en aquestes condicions, però aquests contratemps no canvien l’objectiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut