El Barça cau amb orgull a Alcobendas (52-24)

Els blaugranes van jugar una gran segona part al camp del líder i van anotar tres marques en deu minuts

El FC Barcelona es va quedar sense puntuar al camp del líder malgrat que l’equip de Stacy Duvenage va disputar una segona part per emmarcar. El Sanitas Alcobendas Rugby no va donar cap opció al Barça, ja que va sortir disposat a sentenciar d’entrada i va anotar fins a set vegades a la primera part, mentre que el Barça només va convertir un cop de càstig mitjançant Leandro Castiglioni, al minut 10. Al descans el resultat era de 45 a 3.

Amb el partit sentenciat, el Barça no va abaixar els braços i va continuar treballant per aconseguir la bonificació ofensiva. De fet, els culers es van quedar finalment a només un assaig d’aconseguir-ho, després d’anotar tres marques en només onze minuts. La primera, al minut 64 a mans de Joan Losada. La segona, al minut 73 després d’una gran acció que culminava Bruno Granell. I la tercera, al minut 75 amb un assaig de Pol Pla. El Barça va disposar de diverses opcions al final del partit per sumar el quart assaig, però la defensa local va treballar molt bé als últims metres i va impedir que l’equip de Duvenage sumés una jornada més.

D’aquí a dues setmanes el FC Barcelona rebrà el Getxo en un partit que serà vital per a les opcions de permanència de l’equip. Barça i Getxo es troben en zona de descens, el Barça amb 14 punts i el Getxo Artea amb 12. El duel es disputarà diumenge a les 12.30 h a la Teixonera.